Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) موفق به کسب عناوین برتر سیزدهمین جشنواره پژوهش و فناوری استان اصفهان شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، دکتر مهرداد مدرسی دانشیار گروه علوم دامی، دکتر محسن گل‌پرور دانشیار گروه روانشناسی و دکتر مریم گل‌آبادی عضو هیات علمی گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان)، سه عضو هیأت علمی دانشگاه بودند که توانستند با کسب عناوین برتر سیزدهمین جشنواره پژوهش و فناوری استان اصفهاندر بین ۱۸ نفر برگزیده این جشنواره معرفی شده و در مراسم اختتامیه جشنواره که با حضور مسئولان استانی، پژوهشگران و روسای مراکز پژوهشی و دانشگاهی استان و برخی از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان برگزار شد، مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر مهرداد مدرسی پژوهشگر برتر گروه کشاورزی سیزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان اصفهان، عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) با مرتبه علمی دانشیار است.
وی دکترای تخصصی خود را در رشته علوم جانوری در سال ۱۳۷۸ اخذ کرده و تا کنون بیش از ۴۹ مقاله در نشریات نمایه شده بین‌المللی، ۵۱ مقاله در نشریات علمی-پژوهشی و۲ مقاله در نشریات علمی – ترویجی منتشر کرده و تعداد۵ کتاب تالیفی به چاپ رسانده است.
مدرسی پیش از این نیز جوایز و عناوینی مهمی همچون پژوهشگر نمونه استان اصفهان در سال‌های ۱۳۷۸ و ۱۳۹۰، پژوهشگر نمونه واحد اصفهان(خوراسگان) در سال‌های ۱۳۸۸ ، ۱۳۹۱ ،۱۳۹۲و۱۳۹۴، پژوهشگر نمونه بسیج اساتید استان اصفهان در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۲ و پژوهشگر نمونه دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در سال۱۳۹۵ را به خود اختصاص داده ‌است. 
دکتر محسن گل پرور دانشیار روان‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) نیز در این جشنواره استانی توانست عنوان پژوهشگر برتر گروه علوم انسانی  را به خود اختصاص دهد.
این عضو هیات علمی دانشگاه دکتری روان¬شناسی را در سال ۱۳۸۳ اخذ کرده و چاپ بیش از ۲۵۰ مقاله فارسی و انگلیسی در نشریات معتبر داخلی و خارجی و تالیف و ترجمه ۱۰ عنوان کتاب را در رزومه خود به ثبت رسانده است. 
معرفی به عنوان یک درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۱۷، دانشمند برگزیده ایران در تولید علم در ISC در سال ۱۳۹۱، پژوهشگر برتر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۸۹، دریافت جایزه ویژه امام خمینی (ره) به¬عنوان پژوهشگر برتر در دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۹۳، پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی در سال۱۳۹۰، پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان) طی هفت سال متوالی در سال¬های ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۳ و پژوهشگر برگزیده منطقه چهار دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های ۱۳۸۹ و ۱۳۹۱ بخشی از عناوین مهمی علمی و پژوهشی است که دکتر محسن گل‌پرور پیش از این به دست آورده است.


دکتر مریم گل آبادی سومین عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) بود که در سیزدهمین جشنواره پژوهش و فناوری استان اصفهان به عنوان یکی از سه فناور برتر استان معرفی شد
وی که دارای دکترای اصلاح نباتات با گرایش ژنتیک بیومتری است، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان نگین بذر دانش را نیز بر عهده دارد.
گزینش طرح تحقیقاتی تولید ارقام مختلف خیار پارتنوکارپ گلخانه‌ای به عنوان طرح برتر از جشنواره علم تا عمل توسط معاونت فناوری ریاست جمهوری در سال ۹۰، کسب عنوان ایده برتر در دومین المپاد کشوری مخترعان، مبتکران و نوآوران، پژوهشگر برتر استان اصفهان در سال ۱۳۹۴، پژوهشگر برتر سال ۱۳۹۰ دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان)و ثبت چهار رقم هیبرید خیار گلخانه‌ای با نام¬های سبا، ثنا، سامان، سما در موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال ایران از جمله عناوین کسب شده مهم و فعالیت‌های علمی دکتر مریم گل آبادی است
وی تا کنون هشت طرح تحقیقاتی، ۳ عنوان کتاب و بیش از ۴۰ مقاله در مجلات داخلی و بین المللی منتشر کرده و در ۳۶ کنفرانس داخلی و خارجی ارائه مقاله داشته است. 
سیزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان اصفهان با هدف شناسایی و معرفی توانمندی های پژوهش و فناوری و پژوهشگران برتر دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و سازمان‌های اجرایی، تجاری‌سازی یافته‌های پژوهش و فناوری(فن بازار)، همکاری بین پژوهشگران، برقراری ارتباط مراکز صنعتی و تولیدی با مراکز تحقیقاتی و نهادینه کردن پژوهش در سطح جامعه با شعار "پژوهش تقاضا محور و تجاری‌سازی فناوری، زیربنای تولید و اشتغال" در محل نمایشگاه‌های دائمی بین‌المللی استان اصفهان برگزار شد.
در این نمایشگاه انجمن‌های علمی دانشجویان رشته‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) نیز به ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی خود پرداختند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۴۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا، ناصر چاووشی، مدیرکل بهزیستی استان اصفهان در همایش بزرگداشت روز روانشناس و مشاوره که در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: برای استفاده از رایانه اگر سخت‌افزار قوی مونتاژ کرده و بهترین مشخصات را برای آن فراهم کنید، باز هم بدون سیستم عامل، دستگاهی بی‌خاصیت است، روان هم برای انسان همین حکم و شرایط را دارد و در صورت بروز کوچک‌ترین مشکل با همه توانمندی‌ها و خصوصیات بارز، باز هم انسان دچار مشکل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در تقویم روزی به نام روان و روان‌پزشک نداریم و این اهمیت روانشناسی را نشان می‌دهد، عنوان کرد: اهمیت این نقش، ارتباط به ویژگی‌های روانشناسان مانند دلسوزی و امین بودن دارد و اینهاست که به روانشناسی به‌عنوان شغل، ارزش و اهمیت می‌دهد. در کنار درس و مباحث تئوری، روی صفات روانشناس هم کار کنید؛ زیرا افرادی می‌توانند مؤثر باشند که از این ویژگی‌ها برخوردار هستند.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان بیان کرد: اقدامات پیشگیرانه اهمیت بالایی داشته و ضرورت دارد به سوی طیف در آستانه آسیب برویم و منتظر آمدن آنها نباشیم. روانشناسی برای ما مؤثر است که بر اساس هنجار‌های جامعه عمل کند و اگر بر اساس این هنجار‌ها نباشد اثربخشی ندارد و نیازمند روانشناسی بومی هستیم. بسیاری از آسیب‌های اجتماعی از فردگرایی نشأت گرفته و این خودمحوری‌ها، مشکلات بسیاری را ایجاد کرده که ازجمله مهم‌ترین آنها، آسیب دیدن کانون خانواده‌ها شده است.

واحد اصفهان، قطب‌ تحقیقات و پژوهش در حوزه روانشناسی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز گفت: افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) از دیرباز جزء نخستین دانشگاه‌های مجری رشته روانشناسی و مشاوره در میان دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور بوده؛ امروز بسیاری از روانشناسان، فارغ‌التحصیل این دانشگاه و از روانشناسان برجسته این شهر و استان هستند؛ زیرا گروه روانشناسی این دانشگاه دارای استادان پیشکسوت و نامدار و گروه آن از گروه‌های برجسته و ارزشمند است.

پیام نجفی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، یکی از قطب‌های بزرگ تحقیقات و پژوهش در حوزه روانشناسی و همچنین آموزش روانشناسان است و این افتخار را داریم که امروز میزبان متخصصان روانشناسی از واحد‌های مختلف دانشگاهی در استان اصفهان هستیم. تربیت‌یافتگان این رشته در این دانشگاه و دانشگاه‌های دیگر استان ، امروز در تربیت و ارتقای توانمندی‌های افراد در حوزه شکوفایی استعداد‌ها و توانایی‌های اجتماعی بسیار تأثیرگذار هستند.

وی مطرح کرد: اعضای هیئت علمی، محققان و دانشجویان گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) از چهره‌های برتر و خوش‌فکر و تأثیرگذار هستند و امیدوارم بتوانند این نقش‌آفرینی در راستای رشد اجتماعی کشور ادامه داشته باشد.

به گزارش آنا، در پایان این مراسم با اهدای لوح یادبود از استادان پیشکسوت و برگزیدگان دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه اعم از دانشجو و استاد قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید