Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سرپرست تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با اعلام این خبر گفت: مسابقات بین‌المللی روبوکاپ آسیا و اقیانوسیه ۲۰۱۷ با حضور ۱۶۰ تیم از ۲۵ کشور در شهر بانکوک تایلند برگزار شد.

محمدرضا امینی افزود: تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با عنوان تیم "به‌ربات" در بخش ربات‌های انسان‌نما با شکست تیم‌هایی از هند، تایلند، ایران و استرالیا و پس از شش رقابت سنگین توانست مقام نخست در بخش لیگ ربات‌های انسان‌نمای سایز متوسط را کسب کند و در بخش رقابت‌های فنی ربات‌های انسان‌نما نیز در بین ۱۰ تیم حاضر توانست با کسب بالاترین امتیاز لازم در چهار رقابت نزدیک، مقام نخست را به دست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استادیار گروه مهندسی برق واحد اصفهان(خوراسگان)گفت: تیم "به‌ربات" دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) متشکل از تعدادی از دانشجویان برجسته و نخبه این دانشگاه هستند که در این دوره از مسابقات سعید شریفی، علی احمدی و رضا فرزاد به عنوان اعضای تیم اعزامی با تلاش‌های شبانه‌روزی خود توانستند به این نتایج دست یابند.

دکتر امینی با اشاره به اینکه تیم به‌ربات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) پیش از این نیز بارها در مسابقات مختلف بین‌المللی و کشوری به مقام‌های برتر دست یافته است، تصریح کرد: کسب مقام سوم جهان در برزیل و مقام دوم جهان در چین به همراه چندین مقام برتر در مسابقات ملی از جمله افتخارات این تیم است.

وی خاطر نشان کرد: در نظر داریم در آینده در مسابقات بیشتری شرکت کنیم و هدف اصلی تیم، شرکت در مسابقات جهانی استاندارد پلت فرم است.

دکتر امینی درباره رقبای تیم دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) در این دوره از مسابقات گفت: رقبای اصلی تیم به‌ربات، کشورهای استرالیا و روسیه به همراه رقبای ایرانی بودند که تقریبا رقبای سنتی ما هستند و سال‌ها است با آن‌ها رقابت‌های تنگاتنگی داریم.

سرپرست تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) افزود: با توجه به هدف جامعه رباتیک جهان و نزدیک شدن به سال ۲۰۵۰، این لیگ هر سال روند رو به رشدی دارد و تغییرات عمده‌ای در آن انجام می‌شود و با توجه به اینکه این روند رو به رشد با تغییر در افزایش توانمندی‌های ربات‌ها بدست می‌آید، امسال هم تغییرات زیادی در راستای توسعه و پیشرفت لیگ اتفاق افتاده که مسابقات را چالشی‌تر کرده بود به‌گونه‌ای که هیچ تیمی نمی‌تواند با قابلیت‌های فنی سال گذشته در مسابقات شرکت کند و همان نتایج را به دست آورد.

امینی ادامه داد: تیم‌های دیگر هم به همین شکل با توجه به قوانین پیشرفت کرده‌اند و تغییرات عمده‌ای دارند. هیچ تیمی را نمی‌توانیم ببینیم که با توانمندی‌های سال پیش خود آمده باشد و همه تیم‌ها توانمندی‌های جدیدی به ربات خود اضافه کرده‌اند.

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با بیان اینکه تیم‌های ایرانی در هنگام اعزام به مسابقات جهانی فقدان حمایت‌های مادی هستند، گفت: جذب حامی و حمایت‌های مادی کمک بزرگی به تیم‌های ایرانی است که خوشبختانه تیم به‌ربات توانست در این دوره از مسابقات با جذب دو حامی از بخش خصوصی شرکت فولاد مبارکه اصفهان و موسسه فرهنگی زبان سرای اصفهان و همچنین حمایت دانشگاه آزاد اسلامی به صورت آسان‎تری در این رقابت‌ها شرکت کند.

 

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۷۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید

 به گزارش تابناک، ایسنا نوشت: امارات متحده عربی در حال استقرار بازوهای رباتیک در پمپ‌های بنزین خود برای رباتیک کردن روند سوختگیری است. به لطف این بازوهای رباتیک، بیش از ۲۰ میلیون نفر سوخت بهتر و سریع‌تری را برای خودروهای خود دریافت می‌کنند.

شرکت ملی نفت ابوظبی جدیدترین نوآوری خود را معرفی کرد. بازوی رباتیکی که دریچه بنزین خودرو را باز، درپوش آن را جدا و باک را به شکل دقیق و آسان پر می‌کند.

این بازوی رباتیک نه تنها باک خودرو را پر می‌کند، بلکه به لطف بهره‌گیری از یک برنامه در وقت افراد نیز صرفه‌جویی می‌کند. این برنامه تضمین می‌کند که دقیقاً مقدار سوخت مورد نیاز خود را دریافت می‌کنید.

توسعه این بازوی رباتیک بیش از یک سال به طول انجامیده است. این سیستم نه تنها سریع است، بلکه برای سازگار بودن با محیط زیست و به حداقل رساندن خطرات نشت سوخت ایجاد شده است.

این بازوی رباتیک چطور کار می‌کند؟

وقتی به یکی از پمپ‌های بنزین ADNOC که به این فناوری مجهز هستند، می‌رسید، نوع سوخت خود را انتخاب می‌کنید و روی صفحه لمسی یا برنامه مخصوص آن روی گوشی هوشمند خود انتخاب می‌کنید.

سپس یک بازوی رباتیک با یک نازل و حسگرهای مناسب اطمینان حاصل می‌کند که نازل هنگام پمپاژ سوخت به درستی تراز شده است. دوربین‌ها و حسگرها بر این فرآیند نظارت می‌کنند و در عین حال اطمینان می‌دهند که همه چیز به درستی و ایمن انجام می‌شود.

سرانجام هنگامی که سوخت‌رسانی به پایان می‌رسد، بازوی رباتیک نازل را عقب می‌کشد و با بستن درب باک و دریچه سوخت، راننده را راهی می‌کند.

توسعه این بازوی رباتیک بخشی از یک استراتژی پنج ساله است تا اطمینان حاصل شود که خودروها به درستی سوختگیری می‌کنند.

این فناوری همچنین به عنوان مثال بهره‌وری کارگران را افزایش می‌دهد که به معنای صرف کردن ساعات کمتری در فضای باز در گرما و سرماست. ضمن اینکه برای مشتریان نیز این به معنای انتظار کمتر است.

به گفته مسئولان اماراتی، این فناوری برای اولین بار در خاورمیانه و برای نخستین بار در آب و هوای گرم تابستان آزمایش شده و این گام رو به جلو نشان دهنده تعهد تزلزل ناپذیر ما به تعالی خدمات است. این فناوری برای پشتیبانی از کارکنان موجود، افزایش بهره‌وری آنها و کاهش زمان انتظار مشتریان استفاده خواهد شد.

در حال حاضر یک پروژه آزمایشی در ابوظبی در حال انجام است. هدف آن نیز جمع‌آوری داده‌ها و اطلاعات است. سپس از این داده‌ها برای فعال کردن فناوری بازوی رباتیک در سراسر شبکه سوخت رسانی در امارات متحده عربی استفاده می‌شود.

اماراتی‌ها همچنین اولین تجربه شخصی سازی شده با هوش مصنوعی در منطقه را برای سوخت‌گیری توسعه داده‌اند. به لطف این برنامه، دوربین‌های هوشمند، خودرو را شناسایی و بررسی می‌کنند و صفحه‌های دیجیتال، راننده را برای سوخت‌گیری هدایت می‌کنند. همه این کارها را می‌توان به راحتی از همان پشت فرمان انجام داد و نیازی به ترک خودرو نیست.

مسائل مربوط به سوخت رسانی می‌تواند شامل چالش‌های مختلفی باشد، مانند اینکه سطح بالای ترافیک می‌تواند منجر به زمان انتظار طولانی در پمپ‌های بنزین شود. بنابراین پیاده‌سازی فناوری‌های جدید مانند این بازوی رباتیک می‌تواند کارایی را افزایش دهد و در عین حال نگرانی‌های ایمنی را برطرف و رضایت مشتری را فراهم کند.

اماراتی‌ها انتظار دارند این بازوی رباتیک تا پایان سال به طور کامل عملیاتی شود. این فناوری قرار است در بیش از ۵۰۰ پمپ بنزین مستقر شود و به بیش از ۲۰ میلیون نفر خدمات‌رسانی کند.

دیگر خبرها

  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • مقام نخست دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ آزاد کشور
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد
  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد
  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور