Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، علی انصاری مدیر مرکز رشد واحدهای کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) گفت: دانشگاه‌ها با توجه به ظرفیت‌هایی که به عنوان نهاد تولید و توزیع کننده دانش دارند، نقش اساسی در نوآوری صنعتی، توسعه فناوری، اشتغال زایی و رفاه‌ ایفا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره مزایای تعامل و ارتباط مؤثر دانشگاه با صنعت گفت: تعامل و کنش متقابل دانشگاه با بنگاه‌های اقتصادی و سازمان‌های بیرونی، چنانچه سازمان یافته و با سازوکارهای اثربخش همراه باشد، اشتغال زایی و بهره‌وری بیشتر از منابع انسانی و غیرانسانی و رفاه را به دنبال خواهد داشت.

مدیر مرکز رشد واحدهای کارآفرینی واحد اصفهان(خوراسگان) گفت: این واحد دانشگاهی با شعار تربیت دانشجوی استخدام کننده به جای استخدام شونده و در راستای ایجاد دانشگاه کارآفرین، در سال 1384 به عنوان نخستین واحد دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به راه اندازی مرکز رشد فناوری کرد تا در تبدیل ایده های نو و فناورانه دانشجویان، فارغ التحصیلان و استادان و همچنین ایجاد شرکتهای فناور، دانش بنیان و توسعه اشتغال زایی کشور، گام موثری برداشته باشد.

انصاری تصریح کرد: در سال 1388 دومین مرکز رشد واحد اصفهان(خوراسگان) تحت عنوان مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی مجوز فعالیت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گرفت. در این سالها مجموعاً حدود 300 هسته و واحد فناور در مراکز رشد واحد اصفهان پذیرش و مورد حمایت مادی و معنوی قرار گرفته اند.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 50 هسته، واحد فناور و شرکت دانش بنیان در مراکز رشد واحد اصفهان (خوراسگان) مستقر بوده و از این تعداد 30 مرکز تبدیل به شرکت های فناور و دانش بنیان شده اند که برای بیش از 250 نفر اشتغال ایجاد شده است.

مدیر مرکز رشد واحدهای کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) افزود: بیش از 110 اختراع داخلی از محصولات تولیدشده توسط هسته ها و شرکت های فناور و دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) در اداره کل مالکیت های فکری کشور به ثبت رسیده است.

204

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان 300 واحد فناور علی انصاری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان 300 واحد فناور علی انصاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۵۹۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد