Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا جلالی زند رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه ازاد اسلامی شهرستان خوراسگان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،    اظهارداشت:همایش هم اندیشی متخصصین اصلاح نباتات دانشگاه ازاد اسلامی شهرستان خوراسگان با حضور ۱۰۰ مختصص اصلاح نباتات استان اصفهان به منظور راه اندازی نخستین خط تولید بذر هیبرید دراستان اصفهان برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود:دانشگاه ازاد اسلامی شهرستان خوراسگان با ۱۰ سال سابقه پژوهش ومطالعه در مورد انواع تولید بذر هیبرید با تلاش‌ها و پیگیری‌های متعدد مدیریت دانشگاه ازاد اسلامی شهرستان خوراسگان توانست نخستین خط تولید انواع بذر هیبرید را در استان اصفهان اجرایی کند.   رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه ازاد اسلامی شهرستان خوراسگان تاکید کرد: هدف اصلی برگزاری این همایش، بهره گیری از تجربه و مهارت‌های مخصصین اصلاح نباتات دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان خوراسگان به منظور گسترش نخستین خط تولید بذر هیبرید در سراسر کشور است.

جلالی زند ادامه داد:تولید انواع بذر هیبرید می‌تواند نقش مهمی در بهبود سطح کیفیت محصولات سیفی جات استان اصفهان داشته باشد.

او گفت:دانشگاه ازاد اسلامی شهرستان خوراسگان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است که باید از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده شود.
رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه ازاد اسلامی شهرستان خوراسگان اضافه کرد: حدود ۵ هزار هکتار زمین در سراسر کشور داریم که در تلاش هستیم تا طرح احداث خط تولید انواع بذر هیبرید با مشارکت مختصصین اصلاح نباتات استان اصفهان را اجرایی کنیم.

رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه ازاد اسلامی شهرستان خوراسگان یادآور شد:این همایش برای نخستین بار در کشور با تلاش‌ها و پیگیری‌های بسیار مدیریت دانشگاه ازاد اسلامی شهرستان خوراسگان برگزار شده است.   انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اصلاح نباتات دانشگاه آزاد اسلامی دانشکده کشاورزی بذر هیبرید استان اصفهان اصلاح نباتات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۹۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماشین دودی ؛ نخستین لکوموتیو ایران

تین نیوز

 نخستین قرارداد راه اندازی راه آهن در ایران مربوط به راه آهن تهران به شهر ری به طول ۸۷۰۰ متر بود که در سال ۱۲۶۱ شمسی از سوی ناصرالدین شاه قاجار به فابیوس بوآتال فرانسوی واگذار شد.

 بوآتال چند سال بعد قرارداد خود را به شرکت بلژیکی «آتلیرز دِ توبیز» واگذار کرد و این شرکت براساس قراردادی ۹۹ ساله دست به احداث خط آهنی زد که زائران تهرانی را به شهر ری و زیارت حضرت عبدالعظیم می برد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز،  برای راه اندازی قطار، ۴ لکوموتیو بین سال های ۱۲۶۵ تا ۱۲۸۳ شمسی وارد ایران شد که اولین لوکوموتیو را «پارس» نام گذاری کرده بودند.

 این خط آهن تا اوایل دوره رضاشاه فعال بود و کار می کرد و بعد برای همیشه از دور خارج شد و فقط بقایای آن در معدود بخش های مسیر تهران به شهر ری باقی است.

 این تصاویر همان قطار قدیمی یا «ماشین دودی» است. یکی آن را در حال عبور از دروازه شهر ری نشان می دهد و دیگری، قطار متوقف شده در ایستگاه تهران را به نمایش می گذارد.

 عکس از: آنتوان سوریوگین

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی تبریز
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز
  • ماشین دودی ؛ نخستین لکوموتیو ایران
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته نظارتی منطقه ۵ اصفهان در ۱۴۰۳
  • راه اندازی نخستین مرکز موتور آمبولانس شهرستانی در مهاباد
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد